Sing along Broadway (inclusief meezingmogelijkheid)

Consensus Vocalis gaat zingend de zomer in met het concertprogramma SING ALONG BROADWAY. Een heerlijk programma dat bol staat van optimisme, energie en lichtheid. En jij kunt bij de twee middagconcerten een deel van het programma meezingen!

In de voormalige Drukpershal van de Twentsche Courant Tubantia, waar vroeger de krant dagelijks van de persen rolde, ontvangen 24 zangers van Consensus Vocalis, pianiste Sofia Vasheruk, solist Felis Jago Larham en dirigent Béni Csillag het publiek met muziek uit Amerika. En de akoestiek is prachtig!

Het programma bestaat onder andere uit een combinatie van muziek van Amerikaanse componisten als Gershwin, Bernstein, Copland, uitgevoerd door Consensus Vocalis en het beroemde Broadway-meezing-musicalrepertoire als Circle of Life, Going home uit The Lion King, I feel pretty, America, Cool uit West Side Story en Memory uit Cats.

Zing mee, meld je aan!

Wanneer je een meezingkaart bestelt voor een van de concertdagen dan krijg je binnen enkele dagen de digitale bladmuziek en informatie toegestuurd. Je kunt thuis met oefenlinks de partij van jouw stemsoort instuderen. Op de door jou gekozen dag ben je vanaf 12.00 uur van harte welkom in de Drukpershal in Enschede. Je repeteert van 12:30 – 14:00 uur met alle meezingers, Consensus Vocalis en pianiste Sofia Vasheruk onder leiding van dirigent Béni Csillag. De uitvoering van Sing along Broadway is van 15:00 – 16.30 uur.

Meezingkaart of publiekskaart

De kosten voor de meezingers bedragen € 35,00 inclusief bladmuziek, voorrepetitie, lunch en drankje. Je kiest een kaartje voor je eigen stemgroep in het besteltraject.
Wil je alleen komen luisteren? Gezellig! Je bent bij alle concerten welkom en betaalt dan €25,00 per persoon per concert.


Bestel nu tickets

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin