Steun Consensus Vocalis

Consensus Vocalis streeft ernaar de ensemblezang zo breed mogelijk in te zetten in de samenleving. Niet alleen door middel van concerten en opera’s met partners, maar ook met eigen (muziektheater)producties waarbij we jonge talentvolle zangers en theatermakers aan ons willen binden, met workshopdagen voor amateurzangers en met bijzondere spraakmakende educatieve projecten. Dat is kostbaar. Door financiële en morele steun van particulieren en bedrijven voelt Consensus Vocalis zich gesterkt in haar talentontwikkeling, producties en activiteiten. Wilt u ons ook laten zien dat wij bestaansrecht hebben? Uw bijdrage helpt ons enorm.

Wilt u Consensus Vocalis steunen? Zonder poespas, zodat uw bijdrage geheel ten goede komt aan onze producties en activiteiten? Dat kan!

Wist u dat Consensus Vocalis een ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) is? Daarom geldt er voor donateurs zelfs een extra giftenaftrek. Wilt u als particulier graag gebruik maken van deze regeling? Kijk dan voor meer informatie op de site van de Belastingdienst.

Klik hier om de algemene voorwaarden te lezen die gelden als u wilt doneren aan Consensus Vocalis.

Eenmalig doneren

Kies eenmalige donatie in onderstaand formulier om via Ideal een willekeurig bedrag over te maken. Wilt u meer dan €1000,- euro doneren? Neem dan contact op met onze directeur Francis Faas.

Structureel doneren

Wilt u automatisch een (door uzelf gekozen) bedrag per jaar doneren? Kies dan voor de optie jaarlijks in onderstaand formulier en doneer jaarlijks een bedrag naar keuze.

Wilt u gebruik maken van de extra giftenaftrek voor periodieke giften? (En doneert u 5 jaar of langer hetzelfde bedrag per jaar?) Neem dan contact met ons op zodat wij een ‘overeenkomst periodieke gift’ kunnen verzorgen.

BedragBedrijven

Wilt u Consensus Vocalis steunen met uw bedrijf? Er zijn diverse mogelijkheden. Neem contact met ons op zodat we samen naar uw wensen kunnen kijken.

Uw donatie aan Consensus Vocalis mag u op uw fiscale jaarinkomen in mindering brengen. Lees er meer over op de website van de Belastingdienst.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over het doneren aan Consensus Vocalis? Neem dan contact op met onze directeur Francis Faas via telefoon: 06 40 32 37 47 of e-mail: info@consensusvocalis.nl

Samenwerken?

Neem contact op met Francis Faas, directeur

francisfaas@consensusvocalis.nl
+31 (0)6 40 32 37 47