Audities

Wil je deel uit maken van Consensus Vocalis? Kom dan auditeren! Om te kunnen zingen bij Consensus Vocalis doe je eerst auditie voor een commissie. Klaas Stok, onze artistiek leider, is daar uiteraard bij aanwezig.

Zingen bij Consensus Vocalis biedt je een prachtige kans om concerten en voorstellingen te geven op een hoog niveau. We werken o.a. samen met de Nederlandse Reisopera, het Orkest van het Oosten, Musica Amphion en het Parnassus Ensemble en met dirigenten als Klaas Stok, Jan Willem de Vriend en Kenneth Montgomery. Consensus Vocalis werkt zowel concertant als scenisch in bezettingen van 8 – 80 zangers. Dit betekent dat niet iedereen voor elk project nodig is. Onze artistiek leider stelt per project het meest optimale koor samen uit het bestand aan zangers dat verbonden is aan CV.

Aanmeldingsprocedure

Ben je afgestudeerd aan het conservatorium of in de laatste fase van je studie Zang Klassiek of musiceer je op dat niveau en heb je ervaring in ensemblezang? Vul dan onderstaand formulier in en meld je aan voor de audities. We horen je graag!

Tijdens de auditie zing je twee stukken: een werk naar keuze van J.S. Bach en een werk naar keuze van een componist naar keuze. Tijdens de audities is er een pianist aanwezig.

Wil je eerst nadere informatie? Stuur dan een mail naar
info@consensusvocalis.nl

De eerstvolgende auditiedatum is nog niet bekend

  • Toegestane bestandstypen: pdf, docx, doc.
  • Toegestane bestandstypen: jpg.